fbpx

El COVID-19 ens ha obligat a adaptar-nos a una nova realitat i a revisar el nostre funcionament per al curs 2020/2021. A ECCIT la nostra prioritat és la seguretat de l’alumnat i del personal docent i administratiu. Per aquesta raó, hem decidit adoptar les següents mesures per al proper curs escolar:

1- El reglament de l’escola estipula un màxim de 30 alumnes per classe. Per al proper curs el màxim es reduirà a 20 alumnes. Aquesta mesura juntament amb les nostres espaioses aules minimitzaran la possibilitat de contagis en cas d’un rebrot del virus.

2- Tot i que ECCIT és una escola de classes presencials, el proper curs implementarem classes híbrides. De manera optativa, l’alumnat que ho desitgi per raons de salut, podrà seguir algunes classes des de casa amb eines com Zoom o similars.

3- Som conscients de que la situació ha afectat a l’economia de moltes famílies. Per aquesta raó ECCIT vol solidaritzar-se en la mesura de les seves possibilitats i oferir un 15% de descompte sobre el preu de la matrícula si t’inscrius abans del 31 de juliol.

Degut a la natura canviant de la situació que vivim, hi ha la possibilitat d’implementar noves mesures de seguretat. En tot cas, les decisions que prendrem estaran encaminades a ensenyar a fer cinema sota les millors mesures de seguretat.

Si tens alguna pregunta, si us plau, no dubtis en contactar-nos a: info@eccit.es.