fbpx

L’escola

INTERNACIONAL

“Si he aconssegit veure més lluny, ha estat perquè m’he pujat a les espatlles de gegants.” (Isaac Newton, filòsof, físic i matemàtic)

A ECCIT a més a més de formar nous cineastes, volem donar-los-hi sortida. I per arribar lluny hem d’anar més enllà de les nostres fronteres. Per aquesta raó hem obert línies de col·laboració amb escoles de cinema i universitats d’altres països. D’una banda hem arribat a un acord amb l’escola d’arts audiovisuals L’IDEM (https://lidem.eu/) amb seu a Perpinyà i a Barcelona. Aquesta col·laboració permetrà a l’alumnat d’ECCIT fer intercanvis d’una setmana amb l’escola de Perpinyà on podran gaudir de les seves instal·lacions, del seu professorat qualificat i d’una immersió total en l’anglès.

D’altra banda, també hem obert una línia de col·laboració amb la Universitat de Massachusetts-Amherst (www.umass.edu) als Estats Units. Actualment estem estudiant la possibilitat d’un intercanvi amb alumnes del tercer curs i que el títol expedit per ECCIT tingui la mateixa validesa que el títol expedit per la universitat nord-americana.

A ECCIT volem obrir portes a tot l’alumnat, per això estem constantment buscant col·laboracions amb altres escoles de cinema d’Europa i d’arreu del món. Qualsevol nou acord de col·laboració serà publicat en aquesta secció.