fbpx

L’escola

INTERNACIONAL

“Si he aconssegit veure més lluny, ha estat perquè m’he pujat a les espatlles de gegants.” (Isaac Newton, filòsof, físic i matemàtic)

A l’ECCIT, a més a més de formar cineastes, volem donar-los-hi sortida. I per arribar lluny hem d’anar més enllà de les nostres fronteres. Per aquesta raó hem obert línies de col·laboració amb escoles de cinema i universitats d’altres països. D’una banda hem arribat a un acord amb l’escola d’arts audiovisuals L’IDEM (https://lidem.eu/) amb seu a Perpinyà i a Barcelona. Aquesta col·laboració permet a l’alumnat de l’ECCIT fer intercanvis d’una setmana amb l’escola de Perpinyà on poden gaudir de les seves instal·lacions, del seu professorat qualificat i d’una immersió total en anglès.

Paral·lelament a aquestes col·laboracions, el nostre alumnat ja ha gaudit de l’experiència de viatjar per Europa amb els projectes Erasmus+. A més a més, el nostre professorat també ha viatjat a les universitats de Harvard i de Massachusetts-Amherst als Estats Units a impartir conferències i impartir cursos relacionats amb el cinema.

A l’ECCIT volem obrir portes al nostre alumnat, per això els involucrem en projectes de cooperació Erasmus i en col·laboracions amb escoles de cinema d’Europa i de la resta del món.